Kígyóbőr utánzatú féllábbal az Őszben.

Állatminta a divat világában.

229867d4885aea6d285993ae9dda37ae.jpg

 Az állatmintás ruhadarabok idén ősszel nagyon felkapottak lettek a divat világában. Azt kétség kívül meg kell hagyni,  hogy épp úgy, ahogyan az állatok, úgy a róluk mintázott cipők, táskák, kabátok és egyéb ruhaneműk is gyönyörű szépek.

De vajon jót tesz e a divat az állatvilágnak? Jót tesz e, hogy egyre nagyobb a kereslet a kígyóbőrre, vagy a rókabundára? Természetesen nem. Az emberek többsége amúgy sem engedheti meg magának anyagilag az eredeti kígyóbőr táskát vagy a szőrmebundát, de az is fontos, hogy tudatosan az utánzatú állatmintás termékeket válasszuk, ezzel is nemet mondva az állatvilág pusztítására. 

2c8748850d4a30f007a600e318cd7207.jpg

Miután erről a tudatosabb, és zöldebb oldaláról is megnéztük ezt az aktuális trendet, beszéljünk egy kicsit a másik oldaláról is.

Azt azért tudni kell, hogy az állatminta a divatban már évtizedek óta jelen van, bár néha-néha megfelejtkezünk róla, de még így is több mint valószínű, hogy egy jó darabig még nem megy ki a divatból. Ezért is okos döntés beruházni kígyós, tigrises, leopárdos darabokra.


Persze ezeket a ruhákat tudni kell viselni és kombinálni, különben csúnya divat baleseteket véthetünk. Párosítsuk őket basic darabokkal, ugyanis egyszerre több minta viselése esetén az összhatás egy durva káoszba torkollhat. Az is fontos, hogy csak olyan állatmintás darabokat vegyetek meg, amin szép a minta, jó az anyaga és nem kelt olcsó hatást. Persze ez alatt nem azt értem, hogy több tízezreket költsetek egy leopárd mintás garbóra, csak figyeljünk a minőségre.  

Mindent összevetve az állatminta az egyik legjobb választás arra az esetre ha akár a legegyszerűbb farmer-póló kombót fel szeretnénk dobni. A szetted érdekessé és különlegessé varázsolja egy kis vadsággal fűtve. 

m_5a062c5c713fdedbf9098bd5.jpg